Drum and DJ - a szokatlan páros

Drum and DJ. Ez Magyarország egyetlen és egyedülálló Audio/visual show-ja, melyben Electro, DnB, Dubstep, Drumstep alapokat élőben remixelnek, amit dobolással, illetve rock , hip hop, és a 90-es évek klasszikusainak video acapellainak effektezett, scratchelt bejátszásával tesznek élő színpadi produkcióvá. Műsoruk színvonalát emeli a zenéhez szorosan kapcsolódó izgalmas kivetítés.

Tomek és Pozsi 2011 nyarán kezdett el együtt dolgozni kétszemélyes Live act project-jükön, amivel a Hangfoglalás 2011-en mutatkoztak be először, melyből két videó is készült. A Drum and Dj eddigi pályája alatt számos klub koncertet adott a közönség maximális megelégedettségére. 2012-ben a Sziget Fesztiválon több ezer látogatót szórakoztatott. 2013 januárjában Európa legnagyobb sí- és snowboard fesztiválján, a Snowattack-en lépett fel.

Pozsi 1989-óta dj-zik, 4 különböző dj versenyt nyert (DMC, Gemini, Open, Fila rap jam dj battle) A 2001-ben rendezett DMC világbajnokságon is nagy sikerrel vett részt.Ugyan ebben az évben meghívást kapott az SXSW legrangosabb zenei expojárára Austinba ahol Scratch and Bass szettjét adta elő. 2006-ban Pozsi Basic-el elkészítette az Magyar Televízió zenei arculatát, amely népzenei elemeket modern elektronikus zenével ötvözött(DnB, Electro,Trip Hop) amely számos hazai és nemzetközi elismerésben részesült. 2011-ben jelent meg Basic-el közösen készített Analog Cuvée nagylemeze.

Tomek 2000-ben a Magna Cum Laude alapító tagjaként érte el első komolyabb zenei sikereit. 2005-ben új zenei irányt véve a NEO zenekar dobosa lett. A NEO állandó koncertdobosaként számos hazai és külföldi rangos zenei fesztivál résztvevője. 2011-ben több zenei formációhoz is csatlakozik, mint Kozma Orsi zenekara, a Radio Panic, vagy az Animal Cannibals, illetve hangszerelőként és producerként a Czerovszky projekthez.

Néhány videó róluk:

<>