ELINDULT AZ ONLINEDJ.HU!

<>
Elindult Magyarország első és egyetlen online dj tanfolyama, az onlinedj.hu! Számtalan érdekes tartalommal és jobbnál-jobb tanfolyamokkal, illetve leckékkel igyekszünk hétről-hétre hozzájuttatni Téged a szükséges tudáshoz, hogy Te is profi DJ lehess! A tanfolyamok 3 turnusban indulnak. Az alap tanfolyam leckéi már elérhetőek, a haladó és pro tanfolyam anyagai pedig 2014. július1.-étől lesznek elérhetőek. A 2014. július1.-éig történő előfizetésekre -50% kedvezményt biztosítunk számodra, így a tanfolyamok pontos díjai az alábbiak szerint alakulnak:

ALAP tanfolyam
Az ALAP DJ TANFOLYAM ára 9.950.-Ft helyett 4.950.-Ft (Az akciós ár 2014. július1.-én 23:59-ig beérkező megrendelésekre érvényes!)
MEGRENDELÉS

HALADÓ tanfolyam
A HALADÓ DJ TANFOLYAM ára 19.950.-Ft helyett 9.950.-Ft (Az akciós ár 2014. július1.-én 23:59-ig beérkező megrendelésekre érvényes!)
MEGRENDELÉS

PRO tanfolyam
A PRO DJ TANFOLYAM ára 29.950.-Ft helyett 14.950.-Ft (Az akciós ár 2014. július1.-én 23:59-ig beérkező megrendelésekre érvényes!)
MEGRENDELÉS

DUPLA csomag
A DUPLA CSOMAG ára 29.900.-Ft helyett 14.950.-Ft (Az akciós ár 2014. július1.-én 23:59-ig beérkező megrendelésekre érvényes!) A "DUPLA" csomag tartalma: Alap DJ tanfolyam és Haladó DJ tanfolyam leckéi!
MEGRENDELÉS

KOMPLETT csomag
A KOMPLETT CSOMAG ára 59.850.-Ft helyett 29.950.-Ft (Az akciós ár 2014. július1.-én 23:59-ig beérkező megrendelésekre érvényes!) A "KOMPLETT" csomag tartalma: Alap DJ tanfolyam, Haladó DJ tanfolyam és a Pro DJ tanfolyam leckéi!
MEGRENDELÉS

FIGYELEM!!! A HALADÓ és PRO tanfolyamok leckéinek előfizetésének feltétele a már korábbi tanfolyamanyagok megléte, vagyis abban az esetben, ha a PRO tanfolyamra szeretnél előfizetni, de még nincs meg az ALAP és a HALADÓ, célszerű a komplett csomagot választanod. Ha a PRO-ra nem szeretnél előfizetni, csak a HALADÓ-ra, akkor értelem szerűen az ALAP csomagot és a HALADÓ-t kell megrendelned. Ezt a rendszert azért hoztuk létre, hogy még véletlenül se kezdj bele úgy a magasabb szintű tanfolyam leckéibe, hogy az alapokat nem sajátítottad előtte el. Reméljük megérted, hogy a tanfolyamok leckéi szorosan egymást követik, ezért mindegyikre szükséged lehet, ha valóban fejlődni és egyre jobb szeretnél lenni!

A tanfolyam kezdetéig már csak néhány hét maradt hátra, addig is kellemes nyarat kívánunk nektek! Ha pedig nyaralás közben van pár szabad percetek, blogunk a mai naptól már elérhető, olvassátok, kommenteljetek, hívjátok fel barátaitok figyelmét is, amennyiben elnyerte tetszéseteket, mi pedig igyekszünk folyamatosan mindenről naprakész információval ellátni Titeket.

Üdvözlettel:

Online DJ Team