Native Instruments Traktor Pro 2.6.8 frissítés

A Traktor Pro 2.6.8-as verzió nem egy funkciókban hatalmas előrelépés a Native Instrumentstől, sokkal inkább a korábban hibásan működő részek kijavítására szolgál. A frissítés főként a Controller Editor-t érinti, de számos korábbi bug is helyre lett hozva.

Íme néhány részlet a berlini főhadiszállásról:

- A Traktor 2.6.8-as már letölthető állapotban elérhető a Service Center-en keresztül. Amellett, hogy az általános stabilitást fejlesztettük és a teljesítmény is növekedett, az alábbi részek változtak a szoftverben: Frissítésre került a Controller Editor (1.6.2-es verzió a legújabb), mely engedi, hogy a legújabb S4, S2, X1 és Z1-es kontrollereket szabadon MIDI mappingelhessük. Helyrehoztuk az m4a file-okkal kapcsolatos megjelenítési és egyéb hibákat.

Ajánljuk minden Traktor felhasználónak ezen frissítés letöltését a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében. Az installáláshoz indítsd el a Native Instruments Service Center-ét. Kattints az Update ablakra és kattints a szoftver mellett található Download gombra. Amint a letöltés befejeződött, csak kattints az Install gombra és a telepítés máris elkezdődik.

Ha bárkinek bármilyen kérdése, problémája adódna a frissítéssel, vagy bármivel kapcsolatban, keressétek az onlinedj csapatát! ;-)