TRUESOUNDS PRES. SASCHA BRAEMER DJ VERSENY

Légy te a szeptember 20-ai party Warm-Up Dj-je!!!

Szeptember 20-án Budapesten egy újabb fontos eseményhez ér a TrueSounds csapata. SASCHA BRAEMER-t látják vendégül, hogy ismét ámulatba ejtse a közönséget és minket is. Ez az időszak a különösen a felfokozott várakozásé, mert Mr. Hirtenfellner (Sascha Breamer) "Lenz" albuma ismét magasabbra tette a lécet és biztosan egy újabb igazi zenei csemege lesz ez a péntek, amire már most gőzerővel készülünk.

"A Truesounds minden szinten fontosnak tartja a kollégák közötti összefogást és a tehetségek gondozását. Ezt sajátos úton s módon már hosszabb ideje képviseljük, és egy újabb lehetőséget kínálunk Nektek. Azaz egy valakinek. Bátraké a szerencse alapon egy DJ versenyt hirdetünk mi is, aminek ezúttal nem az a célja, hogy a saját PR csatornáinkat erősítsük az általatok hozott LIKE-ok gyűjtésével. A szeptember 20-ai esemény nyitó szettje az-az első 90 perce elvihető - megnyerhető. Természetesen a "valamit valamiért" elv alapján találtuk ki ezt a kis versenyt, egy kicsit a szakma régi eszméinek az életben tartása érdekében is, azért hogy újra legyen értéke a szakmai alázatnak és az elhivatottságnak."

"Nem kínálunk főszerepet, s nem kínálunk hamis gyönyört, de légből kapott dj karriert sem - mindössze lehetőséget adunk, hogy egy valaki része legyen egy számunkra is kiemelten fontos eseménynek, a line up-nak, illetve a buli pr kampányának és az ezt megelőző időszaknak, mely rólatok is épp úgy fog szólni, mint rólunk."

"Nem árulunk zsákban macskát, íme a részletek:
Készítsetek olyan 60 perces mixeket, mely hangzásában is és stílusában is passzol az est főszereplőjéhez, valamint a TrueSounds imidzséhez, továbbá megfelel az est nyitó szettjének is amiben átélhetitek az élményt, amit korábban magunk is, amikor mi is még remegő kézzel lelkesen melegítettük a technikát és a terepet, ha úgy alakult, akkor éppen üres teremnek is, de tudtuk, hogy ez egy fontos lépés lehet az életünkben."

"Technikai kikötés:
- deep house stíluson belül várjuk a mixeket, mindenki úgy értelmezi ezt ahogy szeretné
- a mix sebessége részben szabadon választott, de 122 bpm-nél tempósabb mixet nem fogadunk el
- csak olyan mixeket várunk, amit élőben is elő tudtok adni profi technikán"

"Személyes tapasztalatom néhány dj verseny után, hogy sokan vagy túl komolyan gondolják, hogy ők már DJk, vagy nem gondolják egyáltalán komolyan, hogy ők DJk szeretnének lenni, amikor olyan mixeket küldenek be különböző versenyekbe, amit otthon valahogy összehegesztenek páran, de élőben ezt képtelenek prezentálni. Nem egyszer volt olyan, hogy a verseny élő döntőjében derült ki, hogy az adott illető a keverőn és cd játszón lévő feliratokat (melyek közel azonosak típustól függetlenül)sosem látta még közelről. Itt kell szerintem megérteni, hogy a djzés egy picit több annál, hogy a saját zenei ízlésünket ráerőltetjük a tömegre egy bizonyos háttértechnikával és netes fröcsögéssel. Továbbá a megjelenés is nagyon fontos, amit ebben az esetben is szempontként kezelünk. Garantált, hogy nem részrehajló döntés fog születni és nem a haver djk közül kerül ki a győztes, annak ellenére, hogy sok ismerős kolléga jelezte már most a részvételi szándékát. Nagyon sok, már előre besztárosodott, magasabb lóról beszélő fiatal kollégának nézem végig a pultban hétvégéről hétvégére a felsüléseit, a fogalmatlanságot a warm up szerepéről, viszont az önfényezés az jelen van mindenütt. Keressük azt a kollégát, aki szívvel s lélekkel velünk tart ebben a jó buliban majd szeptember 20án. Ez akár egy új közös rendszeres együttműködés kezdete is lehet, sosem tudni mit hoz a holnap..." - mondta Dandy aka Peter Makto

A játék menete:
Ha kész a mixed a következő formában indulhatsz a versenyben, töltsd le az általunk készített SoundCloud covert az alábbi linkről:
http://www.truesounds.hu/tspresentssaschabraemer/braemercover.jpg

Nevezd el a mixet az alábbiak szerint:
DJ NEVED - Truesounds presents Sascha Breamer warm up mix

A mixhez tartozó információs mezőt az alábbiakkal töltsd ki a soundcloud-on:
Truesounds presents SASCHA BRAEMER
BUDAPEST - CINEMA HALL
2013.szeptember 20 - PÉNTEK

Facebook esemény az alábbi linkre kattintva elérhető:
https://www.facebook.com/events/582408628436023/

Infók a Truesounds-ról:
www.truesounds.hu

Forrás: www.soundhead.hu